Negocierile pentru viitorul viceprimar al Oraviței sunt încă în toi. Pro România nu ia decizii pripite

Preluarea organizației PSD Oravița de către profesorul Marțian Lepa, după demisia primarului Ursu din fruntea filialei locale, și inițierea discuțiilor cu Pro România pentru susținerea președintelui interimar al social-democraților la funcția de viceprimar nu au fost motive suficiente pentru ca oamenii partidului condus de Victor Ponta să poată oferi un răspuns concret vizavi de persoana care îl va seconda pe edilul în funcție.

Deși a admis în repetate rânduri că neînțelegerile cu primarul Oraviței l-au determinat să părăsească Partidul Social Democrat, nicidecum formațiunea politică în sine, alesul local al Pro România, Liviu Almășan, nu vrea să ia o decizie pripită vizavi de persoana pe care o va susține la funcția de viceprimar. În plus, omul de afaceri a dat de înțeles că nu poate anula discuțiile purtate cu celelalte formațiuni din cadrul spectrului politic pentru obținerea majorității la masa decizională doar pentru că, astăzi, PSD Oravița nu mai este condusă de cel în faţa căruia a pierdut şefia administraţiei publice locale orăviţene.

„Este adevărat că am purtat discuții cu cei de la PSD pe tema viitorului viceprimar al Oraviței. Tot ce pot să vă spun este că nu am ajuns încă la o concluzie. Ei au venit pe ultima sută de metri. De o lună nu ne-au căutat deloc, iar acum, de vreo două-trei zile, suntem asaltați de ei, aceștia dorindu-și să-l susținem pe domnul Lepa pentru funcția de viceprimar. Le-am spus că nu este așa de simplu și că nu se pot lua decizii peste noapte. Mai mult decât atât, nu putem anula discuțiile purtate anterior cu celelalte partide. Prin urmare, negocierile sunt în curs cu toate partidele. Nu am hotărât încă nimic concret. Cel mai probabil, în cursul zilei de mâine, vom hotărî cine va fi omul numărul doi la cârma Primăriei Oravița”, a explicat, pentru expressdebanat.ro, Liviu Almășan, consilier local din partea Pro România.

CITEŞTE ŞI: Marțian Lepa, noul președinte PSD Oravița! Încep negocierile cu PRO România pentru funcția de viceprimar