„Ne jucăm șansa corect, nu cum s-a întâmplat până acum! Dacă știam că e situația asta, nu veneam!”

FC Caransebeș 1913 a mai pierdut un meci acasă, 1-2 (0-0), cu Șoimii Pâncota, și are tot mai puține șanse de a se salva de la retrogradare, mai ales dacă va rămâne cu acea penalizare de 14 puncte aplicată de Comisia de Disciplină a FRF!

 

Scorul alb al primei reprize reflectă exact desfășurarea din teren. Un echilibru perfect între  cele două echipe, cu un plus pentru oaspeți în prima jumătate, dar cu o dominare a gugulanilor în partea a doua a reprizei. După pauză, gugulanii au început foarte bine și în minutul 48, în urma loviturii libere obținute de Săulescu, Suru a deschis scorul. Oaspeții au revenit în joc, dar apărarea caransebeșeană  a reușit să dejoace atacurile celor din Pâncota, care au abuzat de centrări în careul gazdelor. Până în minutul 73, când, după un corner executat  de pe partea stângă, mingea trimisă de către Leucuța a fost  reluată cu capul în plasa porții lui Negrilă de căpitanul oaspeților, Thiaw. După egalare, oaspeții  au mărit presiunea asupra echipei gazdă, dorind  toate cele trei puncte puse în joc. Astfel, în minutul 87, Mihai și-a adus echipa în avantaj, reluând din careul de 16 m, după o acțiune pe partea dreaptă.

După meci, Dan Firițeanu, proaspăt instalat în funcția de director tehnic al clubului caransebeșean, a spus că habar nu a avut cât de grave sunt problemele la FC  Caransebeș. Dacă ar fi știut, și-ar fi văzut de treabă! Deocamdată evaluăm, sunt de patru zile aici. De ce echipa cade după 40 de minute ar trebui să spună cei care au fost înaintea mea. Jucătorii solicitau ei schimbarea, că nu mai puteau. În iarnă e nevoie de o organizare de nivelul Ligii a II-a, mă refer și la organigrama clubului. E nevoie de o evaluare a jucătorilor, pentru că sunt unii care s-au declarat accidentați, iar după părerea mea pot să joace și nu și-au adus decât aportul negativ la echipă. Dacă există resurse trebuie  să aducem jucători, să întărim echipa pe anumite zone și cu o pregătire serioasă să ne jucăm șansa, corect, nu cum s-a întâmplat până acum. Înțelegeți ce vreți din chestia asta. Nu-mi convine să spăl eu rufele pentru alții. Dacă știam că e situația asta, nu veneam. Am venit pentru că m-a rugat Dan Avram să-l ajut și m-a luat gura pe dinainte, a afirmat Firițeanu.