„Ne delimităm de comportamente de acest fel! Ele nu au ce căuta în mediul academic!”

andrade bichescu
Stiri Timisoara si Resita Muzeul Banatului Montan mbmr 1000x100

Andrade Bichescu, directorul Centrului Universitar al Universității Babeș Bolyai din Reșița, a reacționat categoric după ce profesorul Cristian Rudolf a fost reținut pentru luare de mită!

Procurorii DNA și ofițerii Direcției Generale Anticorupție l-au încătușat aseară pe profesorul de istorie de la UBB Reșița după ce l-au prins în flagrant cu șpagă pretinsă studenților și masteranzilor. Cel mai probabil, Cristian Rudolf va fi prezentat astăzi judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă. DNA n-a făcut publice până acum informații despre anchetă, dar detaliile nici că mai contează. Conducerea Centrului Universitar de la Reșița al UBB condamnă deja comportamente ca al profesorului Cristian.

„Nu cunoaștem decât ceea ce s-a scris în presă, nu avem nicio informare de la organele judiciare. Tot ce pot comenta la această oră este că noi nu vom accepta niciodată asemenea comportamente în universitate. Ele nu sunt acceptate niciunde în mediul universitar. Rămâne ca organele de cercetare penală să-și facă datoria, să finalizeze ancheta, iar comisiile de specialitate din cadrul UBB, de asemenea. Nefiind nimic oficial, nu pot face alte comentarii. Repet încă o dată, Universitatea Babeș Bolyai nu tolerează astfel de comportamente. Ne delimităm total de comportamente de acest fel, de lucruri pentru care ar fi acuzat domnul Cristian Rudolf. Deocamdată așteptăm date oficiale de la anchetatori, abia apoi vă putem comunica de măsuri se iau la nivelul universității.”, a spus Andrade Bichescu pentru Express de Banat.

CITEȘTE ȘI:

Stiri admitere Timisoara gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Stiei Timisoara Muzeul TM

NEWS ALERT. Profesor al Universității Babeș Bolyai, reținut pentru luare de mită!

 

Stiri Timisoara si Resita Revista Banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/