Naționala lui Robert Lupu a câștigat exoticul turneu din China. Un internațional de la Informatica, cel mai bun jucător al turneului

Echipa națională de futsal a României, pregătită de reșițeanul Robert Lupu, a câștigat ineditul turneu din China, la care a participat la acest sfârșit de săptămână. De la Informatica Timișoara au fost convocați trei jucători, iar Mimi Stoica a primit distincția de cel mai bun jucător al turneului.

Vineri, în prima zi a turneului, România a câștigat cu scorul de 3-2 cu Marocul, cu două goluri marcate de Mimi Stoica și unul de Cristian Matei. Sâmbătă, a urmat un categoric 5-0 cu Mexic, cu câte două goluri ale lui Andrei Crăciun și Laszlo Szocs, dar și un gol al lui Alpar Csoma. Duminică, tricolorii au câștigat la scorul de 4-3 cu China. Szocs a bifat o nouă „dublă”, și au mai înscris Paulo Ferreira și Cristian Matei. De la Timișoara au mai fost convocați portarul Vlad Iancu și Valentin Ilaș. Petrișor Tonița a fost desemnat portarul turneului, iar Mimi Stoica, cel mai bun jucător.

Pentru acest turneu, a fost întreruptă și Liga I de futsal. Informatica va juca ultimul meci din 2018 luni, 10 decembrie, de la 18.30, tocmai derby-ul cu Autobergamo Deva.

foto: frf.ro