N-a fost accident, ci tentativă de asasinat?! Interlopul „Banană”: „Ghinion, nu m-aţi omorât!”

Mesaje dure schimbate de către Dan Atomoaei, cunoscut în Reșița drept „Banană”, şi un important om de afaceri din Caraş-Severin după un accident rutier, cel mai probabil chiar cel din ianuarie 2015, care a avut loc în faţa sediului Poliţiei!

La acea vreme, contactat fiind de Express de Banat, „Banană” nu lăsa să se înţeleagă că accidentul rutier ar fi fost de fapt un act voit, o tentativă de omor sau cel puțin o încercare de a-l șifona puțin în scop de intimidare! Interlopul se dădea oarecum de gol încă de la acea vreme, deoarece spunea că nu ştie cine şi de ce l-a lovit. Aducea vorba voalat doar despre bani şi costuri, explicând că are picioarele rupte și că va avea nevoie de foarte mulţi bani.

Ei bine, o anchetă penală avea să demonstreze ulterior că accidentul a fost opera „băieților răi”, iar cum aceștia nu-și rezolvă niciodată problemele cu Poliția, totul a rămas între ei. Dan Atomoaei, zis „Banană”, e convins însă că accidentul a fost comandat de un om de afaceri reșițean, pe care l-a contactat telefonic. Afaceristul i-a respins apelul, fapt pentru care Banană i-a dat mai multe sms-uri:

leader board 728 x 90 px

„Ocupat????

Fiţi mă şmecheriiiii până la capăt!!!

TURNĂTORILOR CARE STRIGAŢI

Băăăăăă caracter zero aveţi!!!!!!!

Băiiiiiii Datorilor, jegurilor, penalilor

L-aţi pus pe GRIGOR SĂ MĂ OMOARE????”.

Pentru că nu primeşte nici un răspuns de la omul de afaceri, Banană revine într-o altă zi, chiar înainte de miezul nopții, cu alte sms-uri:

„Măcar trebuia să-l înveţi să dea frontal ca să mă omoare fratele tău GRIGOR care m-a lovit păcat a reuşit doar să-mi rupă picioarele

Aţi crezut că mor?

Uite ghinion, nu am murit!

Aloooooooo

Milionariiiiiiiiii

Nu m-a omorât GRIGOR

Ce facem acum

Cât i-aţi dat??????

Din păcate doar picioarele mi le-a rupt!!!!

:))))

Sunt viu

Aveţi altu???

Sunt pregătit”

Din sms-urile trimise de „Banană” este aproape clar că e vorba despre acel accident din faţa IPJ Caraş-Severin, produs în luna ianuarie 2015 şi în urma căruia interlopul, astăzi om de afaceri, a fost internat în spital, cu picioarele rupte.

CITEȘTE ȘI:

Momente de groază pentru șoferul izbit în plin în fața Poliției. „Banană” și-a văzut moartea cu ochii!