Muzică și flori! Primăria Lugoj va organiza în premieră Simfonia Florilor

flori primavara lugoj
po 1000x100px (3)

Primăria Municipiului Lugoj a stabilit data când va fi organizată prima ediție a Simfoniei Florilor, o manifestare inspirată de festivalul Timfloralis din municipiul de pe Bega.

Evenimentul, care urmează să fie realizat la Lugoj, va avea în plus un concept inedit. În zona de expunere a aranjamentelor și standurilor florale, se va asigura un ambient muzical public pe muzică clasică, care va fi oferit printr-o colaborare cu elevii Școlii gimnaziale de muzică „Filaret Barbu”. De asemenea, la proiect va lua parte și Casa de Cultură a Municipiului, care va avea un program de acțiuni adaptate evenimentului.

„Anul acesta va debuta Simfonia Florilor, care se va desfășura între 19 și 21 mai. Locul prezentării va fi în Piața J.C. Drăgan, care va fi amenajată în tonuri florale, o parte din aranjamentele florale care vor fi realizate, urmând să rămână în piață pe tot parcursul anului”, a comunicat Primăria Lugoj.

1000x100 casa brutarului

În piață va fi amplasată și o scenă, care rămâne pe parcursul celor 3 zile dedicate Simfoniei Florilor. Detaliile manifestărilor urmează să fie stabilite în săptămânile următoare.

În această primăvara, Serviciul de Sere și Spații Verzi va planta peste 1.000 de flori în zonele central ale municipiului și pe cele două poduri rutiere.