Munti Sport așteaptă medaliile de campioană

explo 1000x200

Cea mai bună echipă de minifotbal din Caraș-Severin va fi premiată duminică, la Reșița. Campioana susținută de recordmenul de selecții în echipa națională de fotbal a României, cărășeanul Dorinel Munteanu, merge în această lună la Campionatul Regional.

Ultima etapă a play-off-ului Campionatului Județean de Minifotbal Caraș-Severin va avea loc duminică, 15 mai, la baza sportivă Munti Sport din cartierul reșițean Lunca Bârzavei. În deschidere va avea loc și un meci amical, de la ora 10:00, între Humanitas Pro Deo (echipa unei fundații umanitare care participă în mod constant în competiție, fiind echipa fair-play a sezonului precedent) și ASM Reșița. Meciurile ultimei runde din play-off sunt: Dedeman – Drink Team (ora 10:50) și CSKA Reșița – Munti Sport Reșița (ora 11:40).

În jurul orei 12:45 este programată festivitatea de premiere a sezonului 2015/2016 din Campionatul Județean de Minifotbal Caraș-Severin. După cum ne-a mai precizat Adrian Caracoancea, președintele Asociației Județene de Minifotbal Caraș-Severin, acesta a fost prezent recent la o întrunire la Brașov, unde s-au stabilit grupele din Campionatul Regional, la care vor participa campioanele județene, dar și alte merituoase competitoare. Campioana Caraș-Severinului, echipa Munti Sport Reșița, va evolua în Grupa A din cadrul Campionatului Regional Sud-Vest, ale cărui meciuri vor avea loc în perioada 27-29 mai, la Târgu Jiu.

banner 970 x 250