Muncitorul mai are nevoie de întăriri

Este concluzia la care a ajuns antrenorul Viorel Lolea după ce a urmărit jocul echipei sale în mai multe partide de verificare, premergătoare startului unei noi ediţii a Ligii a III-a de fotbal.

Revenită în Liga a III-a de fotbal, gruparea din Lend nu stă nici de data aceasta prea bine cu banii, dar Lolea speră că va alcătui până la startul campionatului o echipă competitivă, care să se menţină în cel de-al treilea eşalon al ţării. Muncitorul a făcut un meci bun în Valea Domanului, cu FCM 2012, dar tehnicianul spune că mai e mult de lucru. “Eu consider că lotul e încă subţire, atât din punct de vedere valoric, cât şi numeric. Ne va fi foarte greu, dar mai avem timp să ne întărim”, a declarat Lolea.

În Lend a ajuns în această vară experimentatul Lucian Dobre, jucător care a bifat destule meciuri în prima ligă şi care poate fi de mare folos echipei. Tricoul Muncitorului va fi îmbrăcat, foarte probabil, şi de Casian Doană, jucător la care a renunţat Gică Barbu.

Meciuri amicale

Următorul meci de verificare pentru echipa lui Lolea va avea loc miercuri, de la ora 18, pe stadionul din Lend, cu Voinţa Lupac. Sâmbătă, de la ora 10, reşiţenii îşi vor măsura forţele cu FC Caransebeş, tot pe propriul teren.