Muncitorul începe returul pe teren propriu. La Reșița vine campioana!

După ce a disputat ultima etapă a returului pe teren propriu în compania vicecampioanei, Muncitorul Reșița începe returul tot acasă, cu o altă partidă șoc. De această dată, la Sala Polivalentă vine campioana en titre. Meciul cu City us Târgu Mureș e astăzi, de la ora 18:00.

După lecția de futsal primită de la echipa reșițeanului Robert Lupu, în Muncitorul – Informatica Timișoara 0-6, elevii antrenorului Ion Roman se concentrează asupra partidei din această seară, în care, cel puțin la nivel declarativ, speră să producă surpriza. Mai ales că mureșenii au avut și ei sincope în acest sezon, fiind pe locul 6, însă cu două meciuri mai puțin decât majoritatea participantelor în Liga I. Muncitorul Reșița stă destul de rău în actuala ediție de campionat, la jumătatea sezonului regulat fiind pe locul 9, cu doar șapte puncte. Reșițenii sunt la trei puncte de Spicom Sfântu Gheorghe, ocupanta locului 8, ultimul care asigură prezența în play-off.

„Nu e ușor, vom întâlni campioana, dar vom încerca să facem față jocului unei echipe de top și sperăm să și câștigăm. Ținând cont de problemele pe care le au în ultima vreme, cu toate că avem și noi probleme mari de lot. Adrian Moț și Flavius Fedor sunt nerefăcuți complet, nu știu în ce măsură ne-ar putea ajuta la meciul cu Târgu Mureș. Moț și-a scos ghipsul acum câteva zile și s-a antrenat separat, dar e foarte greu să revină pe teren, mai ales la un asemenea meci”, a spus antrenorul Ion Roman.

Partida Muncitorul Reșița – City us Târgu Mureș are loc astăzi, de la ora 18:00, fiind arbitrată de Eduard Kovacs (Deva) și Andras Benedek (Odorheiu Secuiesc). Rezervă: Attila Balint (Odorheiu Secuiesc). Observator: Alin Cârstoiu (Deva).