Mult prea puțini bani pentru drumurile județului! Bine că facem trenuri pe care le visăm noaptea!

Fostul președintele al Consiliului Județean Caraș-Severin, deputatul Silviu Hurduzeu, le atrage atenția cărășenilor că vor circula pe drumuri tot mai proaste și asta doar din cauza strategii lui Romeo Dunca.

În mandatul lui Hurduzeu s-au alocat sume considerabile pentru repararea, întreținerea și modernizarea drumurilor județene din Caraș-Severin și asta pentru că starea lor era una deplorabilă. În ciuda investițiilor foarte mari, o bună parte a rețelei de drumuri a rămas într-o stare proastă. Romeo Dunca a anunțat că lucrările nu vor continua în ritmul impus de Hurduzeu, banii alocați fiind mult mai puțini decât anul trecut, spre exemplu.

„Am auzit și eu de întâlnirea care a avut loc la Consiliul Județean, pe tema drumurilor județene și comunale. Spre deosebire de anii trecuți, când în urma economiilor pe care CJ le făcea, alocam bani suplimentari Direcției de Drumuri Județene, deci alocam bani în plus peste ceea ce aloca Guvernul României. Sumă de la Guvern care oricum era mai mare decât ce s-a primit în acest an. Acum, din suma de 8,5 milioane primită de la Guvern, DDJ va primi doar jumătate, ceea ce din punctul meu de vedere și al primarilor PSD este o sumă extrem de mică. Acest lucru se va revedea în calitatea drumurilor din județul nostru!”, a comentat Silviu Hurduzeu pentru expressdebanat.ro.