Montis Hotel&Spa, destinația perfectă pentru vacanța de schi a elevilor

stiri din caras: schi la montis hotel&spa
casinoherculane by sungarden

Montis Hotel&Spa își așteaptă turiștii pentru o experiență de neuitat pe Muntele Mic, mai ales că vacanța de schi bate la ușă, iar ninsoarea a devenit o prezență constantă.

Ninsoare continuă pentru o atmosferă de poveste

Muntele Mic s-a transformat într-un tărâm fermecat, pârtia fiind acoperită de un strat generos de zăpadă care nu s-a topit de câteva luni. Datorită ninsorilor abundente, pârtiile sunt și vor rămâne deschise în următoarele săptămâni. Montis Hotel&Spa invită turiștii să se bucure de peisajul înzăpezit, oferind o experiență autentică a iernii și a frumuseții naturale. Locul de cazare oferă o oază de confort și relaxare în mijlocul peisajelor montane spectaculoase, fiind pregătit să primească atât familiile dornice de aventuri iernatice, cât și iubitorii sporturilor de iarnă.

Vacanță de schi pentru copii și nu numai

Începând cu luna februarie, elevii se vor bucura de vacanțele de schi, iar Montis Hotel&Spa este destinația ideală pentru familiile care doresc să ofere copiilor o experiență memorabilă. Pe lângă pârtiile de schi uimitoare, cei mici se pot bucura de sanie, heliski, plimbări cu șenilata și ore de schi, sub îndrumarea atentă a profesioniștilor.

stiri de pe muntele mic

Relaxare la Spa

Montis își așteaptă oaspeții cu facilități Spa de top. Pentru părinții care își doresc o pauză relaxantă, Montis dispune de o piscină interioară cu apă încălzită fiind ideală și pentru cei mici, salină, saună uscată și masaj. Aici, puteți savura liniștea și confortul într-o atmosferă plină de eleganță, în timp ce admirați priveliștea spectaculoasă a munților prin ferestrele generoase.

stire despre schi montis hotel&spa (4) (1)

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Fine dining și delicii românești

Restaurantul hotelului este deschis pentru toată lumea de pe pârtie, oferind o experiență culinară desăvârșită. De la preparate fine dining, până la cele mai iubite delicii românești, meniul variat vă va răsfăța papilele gustative.

montis hotel&spa

Rezervă acum și descoperă frumusețea iernii la Montis Hotel&Spa

Montis este notat cu patru stele și reprezintă locul unde confortul se întâlnește cu aventura. Cu facilități de lux și o gamă diversificată de activități, Montis vă asigură că fiecare moment petrecut la ei va fi de neuitat.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei vacanțe de iarnă memorabile, Montis Hotel&Spa este locul potrivit. Rezervați acum și bucurați-vă de priveliști minunate, activități captivante și relaxare la cel mai înalt nivel. Pentru rezervări și mai multe informații, accesați website-ul lor sau rețelele de socializare Facebook, Instagram.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/