UPDATE: “Monstrul” s-a umplut de bani

Daniel Ungur, bărbatul de 42 de ani care a transformat mai multe eleve de liceu din oraş în sclave sexuale, îşi aşteaptă pedeapsa definitivă şi irevocabilă.

UPDATE, ora 16.30

Instanţa a rămas în pronunţare. “Am solicitat instanţei admiterea recursului, casarea încheierilor Curţii de Apel Timişoara şi Tribunalului Caraş-Severin şi trimiterea dosarului spre rejudecare întrucât instanţa a făcut o gravă eroare, în sensul acordării daunelor fără a fi puse în discuţie, ceea ce înseamnă că s-a încălcat dreptul la apărare. Am cerut trimiterea dosarului spre rejudecare deoarece Curtea de Apel Timişoara a omis să se pronunţe cu privire la motivele noastre de recurs”, a explicat avocatul Cosmin Bolosin.

Înainte de a afla câţi ani va petrece în puşcărie pentru grozăviile de care a fost în stare, Ungur a primit o veste bună. La Judecătoria Reşiţa s-a încheiat procesul legat de accidentul rutier care a avut loc în octombrie 2009 în zona „Mioriţa”, când el a fost rănit grav, iar tatăl lui, Ianoş Ungur, a decedat. Ionel Dănuţ Bănuţ a fost găsit vinovat şi condamnat la un an şi patru luni închisoare cu suspendare pentru infracţiunea de ucidere din culpă. Mai mult, Judecătoria Reşiţa a admis în parte acţiunile civile formulate şi precizate de părţile civile Ana Ungur şi Daniel Ungur şi l-a obligat pe şoferul vinovat, alături de asigurator la plata către cei doi a sumei de 40.000 euro, cu titlu de daune morale, câte 20.000 euro pentru fiecare parte civilă.

În această săptămână, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va pronunţa sentinţa definitivă şi irevocabilă în dosarul de pornografie infantilă în care Daniel Ungur e acuzat că a batjocorit sub ameninţare mai multe fete cu vârste între 14 şi 16 ani. Tribunalul Caraş-Severin şi Curtea de Apel Timişoara l-au găsit vinovat şi l-au condamnat la 10 ani de închisoare.