„Moldova Nouă, unul dintre cele mai importante și dezvoltate orașe din Banat, nu doar din Caraș-Severin!”

vela marcel moldova noua
casinoherculane by sungarden

Senatorul Marcel Vela e încântat de planul de dezvoltare a orașului de la malul Dunării prezentat de primarul Ion Chisăliță.

Revenit în Moldova Nouă cu ocazia zilelor orașului, parlamentarul PNL a privit „cu admirație cum se transformă și începe încet, dar sigur, să aibă un viitor mai bun”. Vela spune că e foarte important cum e tratat prezentul, dar mai ales cum e privit viitorul primului oraș de la intrarea Dunării în țară. „Am remarcat că au apărut 500 de locuri de muncă. Trebuie să recunoaștem că domnul Chisăliță are lipici la investitori, a dovedit-o de mai multe ori. Are această calitate, această diplomație, acest fel de a convinge, de a empatiza cu investitorii. Toate acestea sunt de bun augur pentru viitorul orașului Moldova Nouă. Am văzut pe «Anghel Saligny» străzi din orașul nou, parte din Moldova Veche. Am admirat cu bucurie Centrul Cultural pentru Tineret, Centru Multicultural de pe faleză, modernizarea iluminatului, pistele de bicicletă, creșa, grădinița, dotarea spitalului, extinderea spitalului, bazinul de înot, baza sportivă, anveloparea blocurilor, construirea a două blocuri noi, spațiile verzi, monumentele și evenimentele culturale și sportive, stațiile moderne de autobuz, trotuarele, parcările, terenul de tenis, apa și canalizarea, salubrizarea subsolurilor blocurilor și atâtea altele. Acestea sunt garanția că orașul Moldova Nouă va avea un viitor bun.”, a afirmat Marcel Vela.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Moldova Nouă va avea enorm de câștigat și din reluarea activității miniere, dar tot Dunărea îi conferă orașului un statut special. „Este atuul care va face din Moldova Nouă unul dintre cele mai importante și dezvoltate orașe din Banat, nu doar din Caraș-Severin! Aceste zone minunate pot fi vizitate de turiști din toată lumea care vin aici, care trec pe magistrala albastră. Este cea mai importantă cale de comunicații dintre estul și centrul Europei. Extrem de importantă este și calitatea oamenilor de la Moldova Nouă. Eu pot visa, pot crede, chiar garanta că orașul Moldova Nouă este pe drumul cel bun.”, a conchis Vela.

untitled design set 970x90 px 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/