Modernizări! Primăria Lugoj caută furnizori pentru complexuri noi de joacă

micro5

Primăria Municipiului Lugoj a anunțat că a demarat licitația pentru achiziționarea și montarea mai multor complexuri de joacă în cartierele și parcurile din oraș.

În cadrul aceluiași proiect sunt prevăzute și completări cu grupuri de joacă, în câteva zone, la solicitarea lugojenilor. În această perioadă, în trei cartiere de blocuri, sunt în desfășurare amenajări peisagistice în perimetrul și în vecinătatea locurilor de joacă reabilitate.

„Este o licitație în curs de desfășurare pentru noi complexuri de joacă, ce urmează să fie montate în cartierul J.C. Drăgan, cartierul Cotu-Mic-Splaiul Tinereții, pe terenul din fața sălii de sport de pe strada Caransebeșului și în parcul George Enescu. De asemenea se vor achiziționa balansoare și leagăne pentru completarea locurilor de joacă din cartierul Micro I și parcurile Ștrand și Cornet-Micro V”, a precizat Anca Micșa, city-manager al municipiului Lugoj.

1000x200 dacus 02

Livrarea și montarea noilor complexuri de joacă este așteptată pentru toamnă. În total, comanda de achiziție cuprinde 10 complexuri noi de joacă și alte câteva elemente pentru copii, pentru completări în spațiile de joacă existente. Cartierele Micro IV, Potcoavă-Unic și Micro I au fost incluse într-un program de lucrări de ajustări peisagistice în zona locurilor de joacă, unde s-a nivelat terenul, s-au plantat copaci și urmează să se însămânțeze gazon pentru a dezvolta zone verzi.

publicitate si promovare online banner maxagro