Mocioalcă, despre politica de mahala: „«Domnule Știka, lasă-ne, du-te! Vezi că ai o pensiune, vezi că îți luăm și casa»”

Una dintre țintele preferate ale președintelui Consiliului Județean, Romeo Dunca, în această campanie pentru alegerile parlamentare a fost Ion Mocioalcă, reîntors în PSD și candidat pentru un loc în Senat. Dunca l-a atacat pe diverse teme, însă nici Mocioalcă nu se lasă mai prejos și încearcă să le arate oamenilor că există o mare diferență între ceea ce a promis liderul liberal și ce va face.

„Iată că a fost ales, oamenii l-au crezut, dar hai să vedem donația Nedeia. Să doneze și cele 500 de camioane, nu e nicio problemă. Inconsecvența cu care se prezintă în fața oamenilor eu sper să fie sancționată. Îmi aduc aminte că în campania electorală de la locale spunea, atenție: «Aquacaraș e o vacă de muls a PSD-ului, e dezastru ce e acolo, se fură». I-am văzut acum în brațe cu conducerea foarte competentă și nu le mai spune oamenilor de acolo: «plecați». Unde le deranjează afacerile (Drumurile Județene) au știut să-l cheme. Umblă pe net o înregistrare în care spune: «Domnule Știka, lasă-ne, du-te! Vezi că ai o pensiune, vezi că îți luăm și casa». De lucruri de genul ăsta eu mă feresc și mă feresc chiar să le comentez.”, a spus Ion Mocioalcă.

La întrebarea dacă președintele Consiliului Județean Caraș-Severin este „o găselniță” a primarului Reșiței, Ioan Popa, Mocioalcă spune că da. Și că le-a mers până acum. „Eu aștept să văd cât de tare se leagă PNL de acest personaj. Și nu cred că va dura mult. Acum, domnii Dunca și Popa nu mai candidează, sunt alte personaje în centrul atenției publice, iar vocea lor sper că va fi din ce în ce mai puțin credibilă în Caraș-Severin.”, mărturisește candidatul PSD la Senatul României.

(E)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/