„Mocioalcă a luat în calcul toate variantele! Când s-a poziționat anti-Dragnea știa care sunt sancțiunile pe care le-ar putea suferi!”

Deputata PNL Valeria Schelean-Șomfelean le-a reproșat social-democraților bine poziționați în partid că au reacții palide vizavi de modul dictatorial în care Liviu Dragnea conduce PSD și guvernează România după bunul său plac. Ion Mocioalcă e una dintre excepții!


Tensiunile din PSD sunt urmărite cu mare atenție și de liberali, Valeria Schelean-Șomfelean așteptând o opoziție mult mai puternică în interiorul partidului condus cu mână de fier de Liviu Dragnea. Puțini s-au poziționat anti-Dragnea și cei mai mulți dintre ei au fost deja eliminați. Ion Mocioalcă nu se simte nici el confortabil după ce i-a cerut public lui Dragnea să facă un pas înapoi.

„Domnul Mocioalcă s-a poziționat, în mod evident, în tabăra anti-Dragnea. Nu aș putea să discut despre problemele la nivel de PSD altceva decât ceea ce vedem: faptul că ne afectează existența acestui conflict interior din cadrul PSD, faptul că domnul Dragnea încearcă să își impună dorințele peste ceea ce înseamnă interesul cetățenilor. E clar că avem parte de o guvernare care este sub coordonare directă a domnului Dragnea, iar orice persoană care curajul să aibă o opinie contrară domniei sale evident că este sancționată”, a comentat parlamentarul PNL într-un interviu acordat pentru Express de Banat.

Valeria Schelean-Șomfelean a adăugat că este convinsă că președintele PSD Caraș-Severin și-a asumat toate afirmațiile și acțiunile îndreptate împotriva lui Dragnea: „Domnul Mocioalcă probabil că și-a luat în calcul toate variantele poziționării într-o tabără sau alta, probabil că în momentul în care s-a poziționat anti-Dragnea știa care sunt și sancțiunile pe care le-ar putea suferi în situația în care tabăra respectivă nu ar avea o susținere suficientă ca să-și poată duce la îndeplinire planul. Chiar nu îmi dau seama în ce mod ar putea să fie tranșată problema filialei județene Caraș-Severin a PSD”.