Mocioalcă a deschis ușile PSD-ului pentru primarii penali! „Noi nu suntem de la mănăstirea de maici de la Călugăra!”

explo 1000x200

Președintele PSD Caraș-Severin a recunoscut astăzi că e dispus să accepte orice numai ca social-democrații să câștige tot în județ la alegerile locale din 5 iunie!

Aflat în turneu de lucru prin județele din Banat și Ardeal, Marian Neacșu, secretarul general al PSD, s-a întâlnit astăzi la Reșița cu echipa de campanie cu care a discutat despre strategia pentru alegerile locale. „Vedem care au fost acțiunile întreprinse până acum, în ce stadiu suntem cu stabilirea candidaților, ce șanse are fiecare dintre ei, ce potențiale alianțe electorale sunt de încheiat pentru că, așa cum cunoașteți, noi avem două protocoale la nivel național care lasă la latitudinea fiecărei organizații să stabilească propria politică de alianță locală. Dar lucrul cel mai îmbucurător este că am găsit aici doi Ioni foarte bine încărcați pozitiv. Și Nelu (n.r. – Ion Mocioalcă) și John (n.r. – Ioan Crina) sunt foarte determinați să candideze și să câștige, unul Primăria Reșița, celălalt președinția Consiliului Județean. Sunt convins că, după 20 de ani, aici, la Caraș, vom câștiga alegerile. Iar organizația de aici va avea reprezentativitatea pe care o merită la nivel național”, a declarat Neacșu.

Criterii de integritate pentru penali

Secretarul general al PSD a vorbit și de preocuparea constantă a partidului „în a face loc în liste unor oameni care, fie până acum nu au fost înregimentați politic, dar sunt oameni valoroși și bine văzuți în comunitate, fie au fost membri de partid și poate n-au reușit încă să-și facă loc”. „Am discutat și aceste aspecte, lista de consilieri pentru Consiliul Local și pentru Consiliul Județean, și cred că veți avea o plăcută surpriză, pentru că în ea se vor regăsi și foarte mulți tineri și doamne. Încercăm să avem o listă profesionalizată”, a spus Neacșu.

mocioalca, neacsu, crina

Merge și cu compromisuri!

Aducându-i-se aminte că PSD Caraș-Severin tocmai a recrutat o serie de primari ai altor formațiuni, mulți dintre ei cu dosare penale și chiar condamnări, liderul pesedist a reușit să cadă în ridicol. „Noi avem niște criterii de integritate și un cod de integritate destul de draconic. Noi nu racolăm primari, nu umblăm cu astfel de lucruri. Este draconic și o să vedeți că îl vom respecta!”, a afirmat Neacșu. Pe marginea acestui subiect a comentat și președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă: „E o competiție în care noi chiar vrem să câștigăm și chiar nu suntem noi de la mănăstirea de maici de la Călugăra, care nu  mai acceptăm niciun compromis, care să mergem tot cu ăia ai noștri care pierd de mandate întregi. Chiar nu suntem!” Cu alte cuvinte, pentru PSD tot ce contează e victoria, mai puțin cum e obținută!

 

 

banner 970 x 250