Mocioalcă a dejucat „atentatul” asupra primarilor Beg și Suru!

Primarii de Marga și Bucoșnița sunt deja istorie pentru PSD, iar trecerea lor la Pro România reprezintă astăzi o simplă formalitate. 

Președintele PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan, a declarat pentru expressdebanat.ro că Nicolae Beg și Vichente Suru reprezintă deja un subiect închis pentru social-democrați. „Rezultatele de la Marga și de la Bucoșnița la alegerile europarlamentare au spus totul despre modul în care s-au implicat pentru PSD. Nu cred că mai e nimic de spus. Eu le-am cerut demisia, împreună cu echipa, în mod onorabil pentru rezultatele de acolo. Nu s-a întâmplat. Atunci era normală excluderea. Și primarii noștri trebuie să vadă ca există până la urmă solidaritate între ei, nu puteam să lăsam să se întâmple altfel lucrurile. Nu s-au implicat sub nicio formă pentru PSD. Au făcut declarații publice precum că susțin alte partide. S-a întâmplat, nu e capăt de țară, nu e sfârșitul Lumii, acum pot să meargă în campanie pentru partidele politice pe care le susțin”, a comentat lidera social-democraților cărășeni.

Secretarul general al Pro România, Ion Mocioalcă, admite la rândul său că socotelile sunt încheiate. Totodată susține că lui Beg și Suru li s-a întins o capcană de către conducerea PSD Caraș-Severin: „Uitați-vă pe rezultatele de la europarlamentare. Când un primar face pentru Pro România 50 la sută, 65 la sută, 44 la sută, că sunt mai multe localități de genul ăsta, mai vreți adeziuni?! Ei se cred șmecheri, nu au trimis nicio hârtie acestor primari că i-ar fi dat afară. Îi așteptau să-i vadă înscriși în Pro România, să se ducă la omul lor de la Prefectură ca să rămână primarii fără mandate. Atâta știu, atâta pot, asta fac!”