Mobilizare uriașă: timișorenii au strâns bani pentru a cumpăra generatoare pentru spitale

louis turcanu
explo 1000x200

Mobilizare uriașă în rândul comunității din Timișoara, după ce spitalele au rămas fără căldură timp de câteva zile. Cu sprijinul oamenilor inimoși, a fost strânsă o sumă care se ridică la 55.000 euro, bani cu care vor fi dotate cu generatoare trei unități medicale.

Ce nu face primăria sau statul român, fac oamenii cu suflet mare. În urmă cu câteva zile, în momentul în care Timișoara a rămas fără căldură și apă caldă, comunitatea din oraș s-a mobilizat cu scopul de a cumpăra un generator pentru Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”, astfel încât micuții bolnavi să nu stea în frig.

Ar fi fost nevoie de o sumă de 35.000 euro, însă oamenii inimoși s-au implicat în număr uriaș. Prin urmare, până vineri seara s-au strâns 55.000 euro, astfel că inițiatorii campaniei vor ajuta nu una, ci trei unități medicale din Timișoara.

„Ne înclinăm, vă mulțumim și vă iubim! În nici 48 de ore s-au mutat munții în Timișoara! 55.000 euro. Ajutăm 3 spitale datorită fiecăruia dintre voi, noi toți! Nu doar că ați adunat pentru un spital, ci acum strângem deja pentru următoarele două (Maternitatea Bega și al treilea posibil să fie Spitalul Municipal Timișoara, de unde vom aștepta prin IPS Ioan să vedem care sunt nevoile)”, au transmis inițiatorii campaniei de fonduri.

Persoanele care doresc să dea o mână de ajutor pot face donații AICI!