Mobilizare generală! Toți locuitorii Reșiței, implicați în curățenia de primăvară

Cuib de vise 1000x100

Până la mijlocul lunii mai, la Reșița se derulează programul anual de curățenie. În activitățile de igienizare vor fi implicați agenți economici, polițiști locali, instituții, organizații neguvernamentale, dar și asociațiile de proprietari, care au în plus ocazia de a câștiga premii în bani pentru munca depusă.

Campania planificată de Primăria Reșița cuprinde mai multe etape, prin care locuitorii din întreg orașul, persoane fizice și juridice, sunt invitați să se implice. În primă fază, polițiștii locali și angajații Primăriei vor avea rolul de a informa asociațiile de proprietari și agenții economici cu privire la obligațiile ce le revin, dar și cu privire la aspecte legislative ce țin de o colectare și eliminare corectă a deșeurilor.

Ulterior, cetățeni, ONG-uri, angajați ai Primăriei Municipiului Reșița și ai altor instituții din oraș vor începe salubrizarea anumitor zone. De malurile râului Bârzava și ale afluenților săi se vor ocupa angajații de la Apele Române, în baza unui protocol încheiat cu Primăria Reșița.

Cele mai harnice asociații de proprietari vor fi răsplătite pentru activitatea lor și în acest an. Concursul destinat asociațiilor de proprietari/locatari, cu tema „REŞIŢA CURATĂ – CURĂŢĂM Şl MENŢINEM 2019” a început în data de 1 martie și se va încheia în 14 mai. La finalul concursului vor fi acordate următoarele premii:

publicitate si promovare in ziar

– 3 premii locul I, în cuantum de 2.000 lei/premiu;
– 2 premii locul II, în cuantum de 1.000 lei/premiu;
– 3 premii locul III, în cuantum de 500 lei/premiu;
– 5 menţiuni, în cuantum de 100 lei/premiu.

Detalii despre concurs și despre campania din această primăvară pot fi accesate AICI.

Simultan, se vor derula campaniile de colectare a DEEE-urilor, cu care reșițenii sunt deja obișnuiți.

Parteneri în cadrul campaniei sunt operatorii de salubritate S.C. Supercom S.A. și S.C. Brantner Servicii Ecologice S.R.L.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01