Mitropolia Banatului a împărţit trei tone de apă îmbuteliată spitalelor din Timişoara

Mitropolia Banatului continuă să se implice în domeniul sănătăţii, primordial în această perioadă. ÎPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului, împreună cu măicuţele de la Centrul eparhial, au distribuit ieri trei tone de apă minerală către trei spitale importante din Timişoara.

Spitalul Judeţean din Timişoara, dar şi Maternitatea Bega şi Maternitatea Odobescu au beneficiat ieri de tone de apă îmbuteliată de la Mitropolia Banatului.

„De 1 Mai 2020, când se sărbătorește Ziua Internațională a Muncii, s-au distribuit mai multe tone de apă îmbuteliată spitalelor din Timișoara.

Părintele Mitropolit Ioan împreună cu monahiile de la Centrul eparhial au distribuit 3 tone de apă minerală Spitalului Județean, Maternității Bega și Maternității Odobescu din Timișoara.

Pe lângă rugăciunile de sănătate pe care Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit le face pentru cei aflați în spitale, dar și pentru păzirea de boală a celor sănătoși, și cele ale Martei sunt împlinite zilnic prin mila și dragostea lui Dumnezeu”, au transmis reprezentanţii Mitropoliei.