Mită pentru primarul Nelu Popa! Pe traseul Anina – Liubcova!

nelu popa mituieste ti primarul

Puțin peste două sute de euro costă să-l ai pe primarul Reșiței ghid într-o aventură pe două roți!

„Mituiește-ți primarul!”, eveniment organizat de ROmountainbike, își consumă a doua ediție între 23 și 24 septembrie, când Nelu Popa va conduce un grup de 10 bicicliști prin mai multe zone superbe ale Banatului Montan. Edilul-șef, în calitate de voluntar și promotor al Banatului de Munte, e ghid și la a doua ediție a turei cu bicicleta electrică pân’ la Dunăre, pe traseul Anina – Liubcova.

„Plecăm din Anina spre Cascada Bigăr, urmând să facem un popas la plăcintăria din Bozovici. De acolo, pedalăm spre Ravenska, un sat cehesc cu peisaje ce ne aduc aminte de Toscana. Seara, ne vom relaxa cu o cină pe malul Dunării și vom sta peste noapte la Danube Village, resortul pe care gazdele îl numesc «casa departe de casă». A doua zi plecăm spre Sasca Montană pentru o baie în piscina de la Rocker’s Inn. Ne întoarcem la Anina cu microbuzul, pentru a ne odihni după o zi plină de aventuri.”, a dezvăluit Răzvan Todor itinerariul aventurii.

publicitate ziar expresb 1000x100

Traseul are un nivel de dificultate mediu spre avansat și presupune parcurgerea a 70 km în prima zi, și alți 40 km în cea de-a doua. Locurile sunt limitate, sunt doar 10 disponibile, iar organizatorii pun totul la dispoziție: biciclete Cube Stereo, căști de protecție și două zile de bucurie inegalabilă! Cazare la Dunăre, cină, mic dejun și prânz la Rocker’s Inn! Totul pentru 1.170 lei/persoană!