Mister maxim la Zorlențu Mare! Işfan și ai lui boicotează şedinţele de Consiliu Local!

Consilierul liberal Ion Marius Ișfan, cercetat pentru instigare la coruperea alegătorilor, nu s-a prezentat la cea mai recentă ședință a forului deliberativ din Zorlențu Mare. Împreună cu el, au lipsit toți consilierii PNL, așa că ședința a fost suspendată din lipsă de cvorum.

După articolul din Express de Banat în care sesizam că Ion Marius Işfan, fiind pus sub control judiciar, nu ar mai fi trebuit să participe la şedinţele de Consiliu Local, acesta se pare că ezită să mai ia parte la lucrările legislativului local. Şi, ca să nu bată la ochi, de la ultima şedinţă a lipsit tot grupul PNL.

Pentru a nu exista dubii, pe data de 2 septembrie am revenit cu un e-mail către Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa să ne comunice „dacă i-a fost prelungit controlul judiciar lui Işfan Ion Marius şi pe ce perioadă, dacă se mai află sub control judiciar şi dacă are interdicţia de a participa la şedinţele de Consiliu Local”. Din păcate, până la această oră nu a venit niciun răspuns din partea Parchetului.

leader board 728 x 90 px

Dar a venit un fel de răspuns chiar de la Ion Marius Işfan care, în urma articolului publicat de Express de Banat, nu s-a mai prezentat la şedinţa din 9 septembrie, primarul Martin Cornea postând pe pagina sa de facebook: „Astăzi, 09.09.2016, ora 16.00 a fost convocată ședința de Consiliu Local al localității Zorlențu Mare, însă din lipsă de cvorum, nu s-a putut desfășura, deoarece au fost prezenți doar cei 4 consilieri PSD, iar toți cei 5 consilieri PNL nu au binevoit să fie prezenți, deși trebuiau discutate proiecte foarte importante pentru localitate, ca de exemplu modalitatea de branșament la rețeaua de apă și autorizarea acesteia pentru că am fost avertizați și iertați de o amendă de 30.000 lei, neavând autorizație sanitară, care trebuia să existe la momentul punerii în funcțiune a rețelei de apă. De asemenea, trebuia dezbătută problema defalcării pe străzi a drumurilor comunale ce trebuiesc intabulate pentru a putea accesa proiecte europene în vederea asfaltării. Pentru domnii consilieri, aceste proiecte nu au fost nici pe departe importante. Așa cum au ales să părăsească ședința publică din data de 14.08.2016, în loc să dea explicații cetățenilor, au arătat aceeași lipsă de respect și interesul lor pentru bunăstarea comunei. Cine sau ce să fie în spatele acestei neprezentări?”, încheie primarul Cornea postarea.

Nu ştim răspunsul la întrebarea primarului şi sperăm că nici Parchetul nu ar avea un răspuns. Sau poate că tocmai el ar avea răspunsul?!

CITEȘTE ȘI:

[VIDEO] Cercetat pentru instigare la coruperea alegătorilor, Işvan prestează în continuare ca ales local!