Misiune economică în capitala Marii Britanii

1000x100

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește o misiune economică la Londra. În cadrul acesteia va fi organizată o vizită la Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, unde vor avea loc întâlniri cu firme locale interesate de piața românească.

Deplasarea va avea loc în perioada 18-23 septembrie, iar costul participării este 580 euro/persoană pentru membrii CCIAT și 590 euro+TVA/persoană pentru firmele care nu sunt membre ale CCIAT. Costul final poate varia însă în funcție de disponibilitatea biletelor de avion din momentul rezervării.

Tariful include: bilet de avion + taxe aeroport (Timișoara-Londra și retur); transfer aeroport-hotel-aeroport; cazare 5 nopți la hotel de trei stele cu mic dejun inclus (loc în cameră dublă); vizită la principalele obiective turistice din Londra și însoțitor din partea CCIAT.

Tariful nu include asigurarea medicală și excursiile opționale sau intrarea la obiectivele turistice.

Data limită pentru confirmare este 8 august. Cererea unor informații suplimentare și înregistrarea participării se pot face la tel. 0723 214 772, e-mail: lchiu@cciat.ro (persoana de contact: Larisa Chiu – Referent de specialitate DRE).