Miroslav Taşcu-Stavre, în ziua votului: „Județul Caraș-Severin, Banatul, România merită mai mult”

untitled design set 970x90 px

Miroslav Tașcu-Stavre, candidatul USR-PLUS pentru un loc în Camera Deputaților, s-a prezentat cu puțin timp în urmă la secția de votare nr. 320 din comuna Sichevița pentru a-și exercita dreptul cetățenesc.

„Am votat pentru Sichevița, pentru schimbare, pentru ce s-a întâmplat pe 10 august, pentru OUG 13… Am votat pentru fetița mea, pentru studenții mei, pentru tot ceea ce ne-a adus în situația în care suntem după 30 de ani. Județul Caraș-Severin, Banatul, România merită mai mult”, a subliniat politicianul la ieșirea din secția de votare.

În ceea ce privește prezența la vot, expertul în evaluarea politicilor de dezvoltare regională recunoaște că procesul electoral se desfășoară în condiții atipice, din pricina virusului ucigaș, însă îi îndemnă pe oameni să se prezinte în continuare la urne, întrucât acest drept a fost câștigat cu multe sacrificii în urmă cu mai bine de trei decenii:

„Suntem într-o situație specială, excepțională și, cu siguranță, oamenii, pe bună dreptate, se tem să meargă la vot, dar eu îi îndemn să își ia cinci minute din viața lor, să se deplaseze la urne, în siguranță, așa cum o fac atunci când merg să își cumpere alimente, așa cum o fac atunci când merg la serviciu. Îi îndemn să meargă să voteze! E un drept câștigat! E momentul în care cetățenii vorbesc. E momentul în care își pot exprima punctul de vedere și asta pentru că, în următorii patru, vor vorbi din nou politicienii și sper să o facă cu folos reprezentând interesele oamenilor”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/