Mirel Sabo a votat de ziua lui pentru viitorul municipiului

Mirel Sabo, candidat la Consiliul Local Reşiţa din partea USL, s-a prezentat în această dimineaţă la secţia de votare, însoţit de soţie şi fiică. La ieşirea de la urne, economistul care vrea să intre în administraţia oraşului, i-a îndemnat pe reşiţeni să nu irosească şansa de a putea schimba ceva pentru viitor.

Mirel Sabo, unul dintre primii 20 de consilieri locali propuşi de USL pe listă, a votat la secţia din incinta Şcolii cu clasele cu clasele I-VIII nr.7 din Reşiţa. Economistul, care împlineşte chiar astăzi 35 de ani, este convins că o majoritate USL în consiliul local poate schimba în bine soarta municipiului, astfel încât oamenii să fie mândri de oraşul în care locuiesc. „Am votat pentru un viitor mai bun, pentru un oraş cu care noi şi copiii noştri să ne mândrim. Poate într-o zi cu soare punem la intrarea în oraş o siglă pe care să scrie Reşiţa, capitala Banatului Montan”, a declarat Mirel Sabo, candidat la funcţia de consilier local, din partea USL.

Pentru ca programele pe care USL le pregăteşte să poată fi puse în practică, economistul a ţinut neapărat să le spună reşiţenilor să-şi facă simţită prezenţa la secţiile de votare . „Le transmit reşiţenilor să vină la vot, pentru că e dreptul lor şi aşa mi se pare normal. Azi trebuie să spună în cine au încredere pentru ca lucrurile să se poată schimba”, a mai spus acesta.