Mirel Pascu are un alt tonus! „Se văd multe lucruri bune în Bocșa”

mirel pascu
untitled design set 970x90 px

Mirel Pascu a adus schimbarea în Bocșa de când a câștigat alegerile în urmă cu un an. Unul dintre evenimentele organizate de primarul Bocșei a fost chiar un câștig pentru Caraș-Severin, este de părere liderul PSD, Silviu Hurduzeu.

Din 27 iunie 2021, de când a revenit pe fotoliul de primar al Bocșei, Mirel Pascu arată că se poate. Președintele PSD crede că pierderea alegerilor din toamna lui 2020 a fost o lecție și un moment de resetare.

„Mirel, într-o perioadă scurtă de timp, a făcut lucruri care nu s-au făcut de mult timp. Are un alt tonus. Probabil că pierderea alegerilor l-a făcut să se gândească la ce n-a fost bine. În acest moment se văd multe lucruri bune în Bocșa.”, a declarat liderul PSD, Silviu Hurduzeu.

Vara de spectacole de care s-au bucurat bocșenii a fost o altă bilă albă și chiar un plus pentru Caraș-Severin. „Phoenix a fost o realizare pentru Bocșa, cel mai important brand în muzica românească, un câștig pentru Caraș-Severin. Astfel de spectacole cred că ar putea continua.”, a mai spus Silviu Hurduzeu.