Ministrul Transporturilor, la Lugoj: Este nevoie de un sens giratoriu

ministrul transporturilor sorin grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a mers, sâmbătă, pe centura Lugoj. A anunțat că CNAIR va realiza un sens giratoriu la intersecția cu drumurile spre Tapia și Măguri.

Despre această investiție se vorbește de mai mulți ani, dar nu a fost realizată niciodată. Autoritățile au preluat-o, dar acum a ajuns înapoi la Compania de Drumuri.

„Primăria Lugoj s-a angajat, în urmă cu câțiva ani, că vor face ei această lucrare. Cu haosul de la Primăria Lugoj, lucrarea a rămas în aer. Am preluat-o noi, la CNAIR. Vă anunț că are finanțare. Săptămâna viitoare intră în licitație și proiectare realizarea acestui nod. Aici sunt foarte multe accidente, este foarte mult trafic și ne vom mișca foarte repede. Finanțarea este de la BEI (n.r. Banca Europeană de Investiții), finanțare externă. Vom rezolva această chestiune rapid”, a declarat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Ministrul a mers să verifice și lucrările de modernizare a căii ferate.

„Se lucează cel mai bine pe Lugoj – Timișoara, deja au început lucrările, sunt destul de înaintate. Nu aș vrea, trecând calea ferată prin mijlocul Lugojului, la fel ca la Timișoara, ca aceste lucrări de modernizare să aducă disconfort locuitorilor din Lugoj. Din contră! Aceste lucrări trebuie să crească confortul cetățenilor, să fluidizeze traficul, se vor realiza și pasarele și pasaje, dar trebuie să avem grijă de tot ce e în jur”, a mai spus Grindeanu.

 

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

 

 

 

 

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/