Ministrul Sănătății, scos la raport de parlamentarul liberal Valeria Schelean-Șomfelean!

Deputatul PNL de Caraș-Severin i-a solicitat ministrului Florian Bodog să explice dacă angajamentele PSD-ului din programul de guvernare referitoare la asistența medicală pentru copii, elevi și studenți au fost doar niște promisiuni mincinoase sau chiar vor fi puse în parctică, măcar și în parte.

„Program gratuit de prevenție și tratament în medicină dentară pentru copii, program gratuit de depistare și tratament pentru diabet și alte boli de nutriție și metabolism la copii, dezvoltarea cabinetelor medicale școlare și universitare inclusiv a celor stomatologice”, sunt programele profilactice pentru copii amintite de Valeria Schelean-Șomfelean pe care PSD a promis, în campania electorală, că le face atunci când va fi la guvernare. „Ar fi mare nevoie de astfel de programe! De aceea l-am întrebat pe ministrului Sănătății care este stadiul acestor promisiuni, ce putem spera că se va implementa curând?”, a explicat parlamentarul liberal.

Valeria Schelean-Șomfelean nu se află la primul demers de acest gen. Deputatul PNL de Caraș-Severin le-a cerut și miniștrilor Muncii, Educației și celui al Mediului de afaceri, comerț și antreprenoriat, Lia Olguța Vasilescu, Liviu Pop și Ilan Laufer, să prezinte lucrurile concrete pe care le-au făcut pentru corelarea curriculei școlare cu cerințele pieței forței de muncă, așa cum PSD promitea prin programul de guvernare.