Ministrul Florin Roman a demisionat în urma acuzațiilor de plagiat!

florin roman

Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării Florin Roman a făcut anunțul privind demisia pe Facebook. Totodată, liberalul a anunțat că intenționează să-l dea în judecată pe Dacian Cioloș pentru acuzațiile făcute în acest caz.

„Am înaintat azi demisia din funcția de ministru, mulțumind premierului și echipei guvernamentale. Când albul devine negru, când orice vorba îți este răstălmăcită, când îți asumi erori materiale, dar se ajunge la linșaj din prima zi de mandat, este prea mult. Nu vreau că acest scandal să afecteze activitatea Executivului. Cu cel care a coordonat tema și atacul, dl Dacian Cioloș ne vedem în instanța. Mi-a lipit eticheta de plagiator fără că o instanța sau comisie să dea un verdict”, a spus Florin Roman.

publicitate online in ziar Express de Banat

Fostul ministru sugerează că în spatele scandalului sunt interese financiare.

„În rest, celor care au pus ochii pe cele 2 miliarde de euro pentru “conectarea” în regim de monopol la digitalizare, va spun un singur lucru: Ați învins! Nu ați reușit să mă acuzați de fapte penale, dar ați dus la demisia unui ministru pe neglijențe din CV. Plec din funcția de ministru cu fruntea sus! Așa să îmi ajute Dumnezeu”, a precizat Florin Roman.

Săptămâna aceasta, premierul Nicolae Ciucă i-a cerut lui Florin Roman să-și clarifice situația privind acuzațiile de plagiat.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/