Ministerul Dezvoltării alocă bani pentru continuarea lucrărilor la școala din Băuțar

scoala bautar

7,6 milioane de lei a primit Caraș-Severinul de la Ministerul Dezvoltării pentru 11 unități administrativ-teritoriale, în vederea decontării facturilor pentru investiții realizate în etapele I și II ale Programului Național de Dezvoltare Locală. Printre administrațiile locale care au primit bani zilele trecute, pentru continuarea proiectelor aflate în derulare, se numără și cea din Băuțar.

Primăria Băuțar are în derulare trei proiecte finanțate pe Programul Național de Dezvoltare Locală, etapele I și II, fiecare dintre ele aflându-se în diferite stadii. De curând, Ministerul Dezvoltării a alocat Primăriei Băuțar suma de 92.275 de lei, reprezentând o parte din valoarea cuvenită constructorului care efectuează lucrări de reabilitare la școala din centru de comună.

„Am primit un decont pentru o parte din valoarea lucrărilor pentru reabilitarea școlii din Băuțar și mai urmează unul, de aproximativ 345.000 de lei. S-a strecurat o greșeală și s-a transmis un document eronat, pentru că această plată trebuia făcută prima. S-a refăcut documentația și cred că o să primim și restul banilor în perioada următoare. Momentan, lucrările la școală sunt sistate, constructorul mai are cam 10-15% din lucrare. Sperăm ca acesta să se reapuce de treabă cât mai curând, și prin mai – iunie să finalizeze întreaga investiție.”, ne-a spus primarul comunei Băuțar, Romeo Răduță.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/