Militarii se prezintă! Porți deschise la Centrul Militar Județean Caraș-Severin

centrul militar judetean cara severin

Tinerii care sunt curioși să afle mai multe detalii despre activitatea Centrului Militar Județean Caraș-Severin au ocazia să viziteze instituția și, de ce nu, să ia astfel decizia de a urma cursuri în domeniu.

În cadrul evenimentelor destinate sărbătoririi Zilei Armatei României – 25 octombrie, Centrul Militar Județean Caraș-Severin, în colaborare cu Batalionul 183 Artilerie „General Ion Dragalina” din Lugoj, va organiza evenimentul Ziua
Porților Deschise în data de 13 octombrie, între orele 10.00 și 14.00, la Centrul Militar Județean Caraș-Severin din Reșița, str. Sportului nr.4.

Evenimentul se adresează tuturor tinerilor, băieţi sau fete, din județul Caraș-Severin, care doresc să urmeze o instituţie militară de învăţământ şi cu precădere elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, tineri aflaţi într-un moment important, acela al alegerii drumului în viaţă.

În cadrul evenimentelor vor fi organizate standuri de prezentare a armamentului ușor de infanterie și a echipamentelor militare. Tinerii vor putea interacţiona direct cu militari care au participat la misiuni în teatrele de operații, iar recrutorii din cadrul Centrului Militar Județean Caraș-Severin vor oferi detalii despre cariera militară.