Mii de lei investiţi în grădiniţa din Văliug!

Noul an şcolar îi găseşte pe copiii din Văliug într-o grădiniţă cu un aspect modern. Grupul CEZ în România a investit mii de lei pentru ca cei mici să aibă condiţii mai bune în desfăşurarea activităţilor.

Cei 12 preşcolari care frecventează grădiniţa cu program normal din comuna cărăşeană Văliug au avut parte de o surpriză de proporţii astăzi, când au trecut pragul noului an şcolar. Reprezentanţii Grupului CEZ în România au dotat unitatea de învăţământ cu mobilier modern şi echipament multimedia în valoare de 7000 de lei. Copiii se vor putea bucura de acum încolo de măsuţe şi scaune noi, dulăpior de pantofi şi jucării, precum şi de dotări IT, aici fiind incluse un leptop şi o imprimantă.

,,Satisfacţia acestei donaţii este foarte mare, fiind o investiţie în educaţie, iar primele rezultate sunt chiar zâmbetele celor mici, care se vor putea bucura de un proces educaţional de calitate şi care vor frecventa cu drag programul grădiniţei”, a precizat la deschiderea noului an şcolar Gheorghe Rizescu, directorul general al TMK Hydroenergy Power, parte a Grupului CEZ în România.

gradinita valiug deschidere an scolar

Acesta a dorit să reconfirme angajamentul pe care CEZ şi l-a asumat faţă de comunitatea locală de a contribui activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii, în zonele în care operează. La evenimentul de deschidere a noului an şcolar, alături de reprezentanţii grădiniţei a fost şi Sorin Blaga, primarul comunei Văliug.

Investiţia Grupului CEZ face parte din al treilea parteneriat de responsabilitate socială cu autorităţile din comuna Văliug, după ce în 2011 au dotat echipa locală de fotbal cu echipament sportiv complet şi modern, iar în 2012 s-au implicat în extinderea sistemului de canalizare din zona Poiana Văliugului.

banner 1000 x 100 hd