Mii de artificii și petarde, confiscate într-o piață din Timișoara

artificii vandute ilegal
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Mii de artificii și petarde au fost confiscate într-o piață din Timișoara. Jandarmii au prins un bărbat care le vindea ilegal.  

Acțiunea jndarmilor a avut loc în Ajunul Crăciunului. Î zona Pieței Iosefin, un bărbat de 31 de ani, a fost prins cu peste 6300 de materiale pirotehnice. Le avea ascunse în bagaje și le oferea spre vânzare, fără drept, trecătorilor.

„În continuare, facem un apel la cetățeni, să nu cumpere articole pirotehnice, puse în vânzare de persoane neautorizate și să apeleze numărul unic de urgență 112, dacă sunt martorii unei astfel de situații. De asemenea, recomandăm părinților să acorde o atenție deosebită copiilor, pentru prevenirea eventualelor accidente survenite în urma folosirii unor obiecte de distracție, pe bază de amestecuri pirotehnice”, a transmis Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

În acestă perioadă, jandarmii acordă o atenție sporită respectării legislației referitoare la regimul materialelor pirotehnice.

Foto: arhivă

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/