MIHAELA TATU: „Pentru mine, Dognecea a fost dragoste la prima vedere!”

În Caraş-Severin trec pragul, din ce în ce mai des, persoane importante. Vedeta braşoveană de televiziune, Mihaela Tatu, este una dintre acestea. Artista are chiar o casă în zonă.

După o pauză de aproximativ doi ani, vedeta de televiziune Mihaela Tatu s-a reîntors, însă nu pe sticlă, ci în jurul oamenilor valoroşi. Aceasta nu şi-a pierdut energia şi se implică în tot felul de activiăţi desfăşurate în ţară. De altfel, artista a venit în Bocşa pentru a prezenta al doilea cel mai mare şi important festival concurs din ţară – Aurelia Fătu Răduţu. Strânsa relaţie cu comunitatea din zonă este motivată de faptul că artista are o casă în satul Dognecea şi o prietenie foarte strânsă cu Dan Liuţ, directorul Casei Orăşeneşti de Cultură din Bocşa şi, totodată, al evenimentului.

Sunt un fel de locuitoare în această zonă pentru că, de aproximativ şapte ani, am casă în satul Dognecea, vin foarte des aici, particip la evenimete în toată ţara şi ar fi culmea să nu vin şi în aceste locuri să îmi aduc contribuţia”, a declarat pentru Express de Banat Mihaela Tatu.

Pentru vedeta braşoveană de televiziune, satul Dognecea a însemnat dragoste la prima vedere: „Am ales tocmai zona aceasta în urma unei vizite desfăşurate cu un prieten de-al meu, într-o iarnă. Am ajuns în sat într-o vineri, sâmbătă l-am vizitat, duminică am găsit casa şi luni mi-am cumpărat-o. Doi ani de zile nu am făcut nimic, pentru că nu am avut un chior în buzunar, şi, puţin câte puţin, am început să amenajez, iar acum vin cu dragoste şi o bucurie extraordinară în suflet”, explică artista.

Tatu, implicată în multe activităţi

În prezent, Mihaela Tatu colaborează, printre altele, cu un studio din Oradea, mai exact, pune voce pe desene animate pentru copii. De asemenea, este trainer şi speaker la Programul Bussines days, care se desfăşoară în mai multe oraşe din ţară: „Cu jobul din Oradea văd lucrurile întâmplându-se altfel în jurul meu. Lucrez în presă de 20 de ani şi nu aş putea să stau într-un colţ să lâncezesc. Sunt atât de multe lucruri de făcut, iar viaţa este aşa de frumoasă şi nu pot sta pe loc”, a afirmat Tatu.

Întrebată de ce a dispărut o perioadă de timp de pe micile ecrane, vedeta a răspuns că nu se va întoarce în media până când nu va vedea o schimbare. Aceasta aşteaptă momentul în care îşi va găsi locul şi va vedea că se schimbă ceva în mentalitatea directorilor şi managerilor de posturi, pentru că în ceea ce se întâmplă acum ea nu se regăseşte. Timp de aproximativ doi ani, după operaţia de fibrom uterin, vedeta s-a hotărât să ia o pauză pentru a putea călători.

Cu timpul, îşi îndeplineşte fiecare dorinţă

Mihaela Tatu: „Cea mai mare dorinţă a mea a fost să călătoresc, de asta am şi lipsit. Am câteva bucurii şi nu vreau să plec până nu mi le satisfac. De exemplu, mi-ar plăcea să lucrez într-o florărie, în seră, să am grijă de flori, să fac aranjamente ikebana şi să le vând spunându-le povestea. Apoi mi-ar plăcea, şi am şi făcut-o, să predau într-o grădiniţă. Un alt gând al meu a fost să pun voce pe desene animate şi chiar asta fac. Mi-ar plăcea să fiu şi coafeză, dar şi să lucrez într-un grajd de cai. Două le-am făcut şi, uşor, uşor, le voi face pe toate. Energia vine din suflet şi din iubire”.

Potrivit vedetei, zona aceasta are oameni valoroşi care se străduiesc să realizeze ceva pentru locuitori. Tot ceea ce trebuie ei să facă este să se trezească la realitate, să se sprijine: „Bocşenilor, adunaţi-vă şi faceţi-vă simţită prezenţa. Doresc tuturor mult curaj, bucurie, sănătate, lumină, iubire şi fiţi alături de cei care au energie să facă ceva”, a adăugat la sfârşit Mihaela Tatu.