Mihaela Popovici: „Nu știu cine este această individă, iar pseudo edilul își depășește deja atribuțiile!”

Fostul manager al Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș, Mihaela Popovici, este deranjată de faptul ca infirmiera pusă sub control judiciar, în urma întocmirii unui dosar penal pentru înșelăciune, s-ar fi folosit de numele său în unitatea medicală, spunând că este rudă cu ea. Mihaela Popovici spune că NU are nicio legătură cu Ana Hurduzeu. În plus, îi dă replica și primarului Borcean, cel care speră ca la Spitalul Municipal ancheta să scoată la iveală și alți vinovați.

„Habar nu am cine este această individă, doar că lucrează în spital. Ce verișoară?! Femeia, dacă era întreagă la minte, nu făcea astfel de chestii. Nu pot să știu ce afirmații făcea ea în diverse cercuri, tocmai pentru a face acele fapte. Exclus faptul a fi rudă cu mine! Nu o cunosc personal”, spune Mihaela Popovici.

Fostul manager a mai adăugat că mulți pot spune că îi sunt rude, pot afirma în diverse cercuri că sunt rude, dar asta nu o face pe ea vinovată de faptele altora: „În mod categoric nu sunt rudă/neam, cunoștință, nași, fini sau nu am avut alte legături cu această femeie”, spune Popovici, care consideră că a fost atentă la activitatea din Spital din moment ce s-a ajuns la anchetarea infirmierei.

CITEȘTE ȘI: Primarul Felix Borcean aşteaptă mai mult(e) de la ofiţerii anticorupţie!

În urma anchetei desfășurate, s-a dispus măsura controlului judiciar față de infirmieră pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. Femeia ar fi pretins şi primit de la un număr de 3 persoane sume de bani cuprinse între 1.000 şi 3.500 de euro în schimbul exercitării influenţei asupra unor angajaţi importanţi din cadrul Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş.

Fostul manager a dorit să comenteze și afirmațiile primarului Felix Borcean, care ne-a declarat că așteaptă ca, în urma anchetei Poliției, care speră să meargă, cităm: „până în pânzele albe”, să mai cadă niște capete:

„A afirmat pseudo edilul ca să se meargă până în pânzele albe, adică la cei cu halate albe, referindu-se la medici. Să nu mai facă afirmații fără probe pentru că deja își depășește atribuțiile. Susțin și am susținut medicii din Caransebeș și își fac treaba cu demnitate și corect. Ei sunt ceea ce are mai de valoare Spitalul din Caransebeș și nu are el niciun drept să arunce cu noroi în cei care salvează mii de vieți. Din păcate, a pus la zid valorile Spitalului caransebeșean cu afirmațiile sale. Ar trebui să-l preocupe mai mult ce se întâmplă chiar în propria-i ogradă, instituție”, a afirmat Mihaela Popovici.