Migranți cu drept de ședere în România, opriți la granițele din Timiș

politia frontiera Timis
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Poliţiştii de frontieră din Sânnicolau Mare și Jimbolia au depistat două grupuri formate din zece, respectiv patru cetăţeni din Nepal, Bangladesh și Pakistan, toți cu permise de ședere valabile pe teritoriul României, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, respectiv Serbia.

„În data de 20.05.2023, în jurul orei 09.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare – I.T.P.F. Timişoara au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale în urma căreia au depistat la aproximativ 300 m de frontieră, zece cetăţeni străini care se deplasau pe jos, din interiorul țării spre frontiera cu Ungaria. În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că cetățenii străini sunt din Nepal, au vârste cuprinse între 26 și 45 de ani, toți fiind posesori de permise de ședere valabile pe teritoriul României”, a transmis Poliția de Frontieră.

Din primele declarații a rezultat că aceștia au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, cu intenţia de a ajunge în Portugalia.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Iar polițitii de la Jimbolia au depistat, în aceeași zi, în jurul orei 19.00, într-un autoturism, la intrare în localitatea Checea, trei cetățeni din Bangladesh și unul din Pakistan. Autoturimul care circula în regim de taxi era condus de un cetățean din Palestina, având permis de ședere pe teritoriul României. Cei patru pasageri dețineau vize de muncă pe teritoriul țării noastre și au declarat faptul că au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Serbia, cu scopul de a ajunge în Italia.

 

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/