Micul Eminem al României vine la Yaya Club Reșița. Nu rata nici tu întâlnirea cu Oscar!

oscar
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Ștefan Căpraru este adolescentul care a făcut furori în 2014, la emisiunea „Next Star”, și a cărui carieră este acum în plină ascensiune. Numărul 1 în lumea muzicii trapp din România. Oscar promite un show de zile mari. 

Hotărât și carismatic, a atacat scena în forță cu piese din experiențele personale, singura dorință fiind de a aduce ceva nou în domeniul rap-ului românesc: nimeni altul decât tânărul artist de muzică Trap – OSCAR. Implicat pe deplin în industria muzicală, Oscar a fost denumit un „mic Eminem” al României atunci când a participat la emisiunea „Next Star”, iar de atunci, acesta a parcurs un drum lung care l-a făcut chiar să-și schimbe direcția din domeniul muzicii, orientându-se spre melodiile de trapp.

Ca să te convingi singur de ce poate și ce gândește, vino vineri, 19 mai, cu începere de la ora 21.00, în club Yaya din Reșița și bucură-te de un show adevărat!

Pentru a avea locul asigurat la eveniment, achiziționează biletul de pe platforma Cooltix.https://cooltix.ro/event/645d24ee1cef90300eb581ac
Tichetele se epuizează în ritm alert!

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Deoarece categoriile Early Bird și Pre-Sale sunt Sold Out, s-a luat decizia de a suplimenta cu încă cu 50 de tichete la prețul de 50 lei-categoria SUPER PROMO 50 LEI. Decizia a fost luată de patronat pentru a încuraja participarea tuturor reșițenilor.

„Apreciem fidelitatea voastră și din acest motiv promitem să aducem de-a lungul timpului cât mai mulți artiști pentru a dezvolta zona de entertainment a orașului Reșița.”

Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0757.101.111. Achiziționați biletele online din timp pentru a vă asigura prezența la eveniment. În cazul în care clubul se umple până la refuz, nu se vor mai putea achiziționa bilete la intrare !

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/