Miclău nu mai e dorit la Herculane! Orza, noul primar!

orza gheorghe psd baile herculane
untitled design set 970x90 px

Social-democratul Gheorghe Orza este următorul edil-șef pe Valea Cernei, anunță secretarul general PSD, Luca Mălăiescu!

Modul în care a gestionat problema apei termale din stațiune i-a lămurit până și pe cei care încă mai așteptau ceva de la Cristian Miclău, spun social-democrații cărășeni, care se pregătesc să preia administrația publică locală. În Băile Herculane e o stare generală de nemulțumire, spun aceștia, iar principalul vinovat pentru asta ar fi actualul primar, liberalul Cristian Miclău. Lucru care reiese și din sondajele făcute în oraș.

„La Herculane câștigă primăria Ghiță Orza! Are 38% în sondaje. Miclău e undeva la 24-25% și tot scade. Ghiță Orza este pe același palier cu partidul, asta înseamnă că vom avea și un număr important de consilieri locali. Cetățenii nu mai vor să-l voteze pe Cristi Miclău, îl vor pe Orza! Nu mai vor PNL, vor PSD!”, a declarat Luca Mălăiescu.

Secretarul general PSD Caraș-Severin spune că liberalii sunt astăzi în situația pesediștilor de acum 4 ani, că eșecul lor e sigur, lumea fiind nemulțumită peste tot de PNL, nu numai la Herculane. „În 2020, atunci când PSD era cu Viorica Dăncilă, cu Dragnea, când mergeam la vreo terasă lumea vorbea negativ de Dragnea și de Dăncilă. Noi ne-am asumat. Acum este rândul lor să-și asume. La ora actuală, PNL are o cotă de încredere foarte, foarte scăzută!”, a explicat Mălăiescu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/