Micii artiști ai Reșiței, expoziție de final

muzeul banatului montan
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Muzeul Banatului Montan găzduiește lucrările copiilor îndrumați de prof. Ecaterina Tudor.

Pentru cursanții secției de arte plastice a Școlii de Arte și Meserii „Ion Românu”, a devenit tradiție să încheie anul școlar cu o expoziție. An de an, în luna iunie, micii artiști vernisează o expoziție în care sunt reunite o parte dintre lucrările realizate într-un an de muncă. La fel se întâmplă și anul acesta. Mai exact, pe 11 iunie la ora 17:00, la muzeul reșițean este programat vernisajul expoziției „Întreg, în culori” în cadrul unui eveniment organizat de Școala „Ion Românu” și consiliul județean.

Pe simeze se vor vedea lucrări de pictură, artă decorativă și grafică realizate de cursanții de anii I, II, III și din grupele intensive. Despre micii artiști și lucrările lor vor vorbi criticul de artă Ada Cruceanu, managerul muzeului reșițean, Livia Magina, prof. Constantin Moise și prof. Ecaterina Tudor. Evenimentul le are ca invitate pe prof. Lucia Ghilea și prof. Consuela Grigoriu de la catedra de pian, respectiv canto a Școlii „Ion Românu”.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

„Tematica lucrărilor este diversă, de la portrete, la peisaje, flori, artă abstractă și interpretată. Îndemn copiii să nu lase pe nimeni să pună nor deasupra luminii lor. Întotdeauna să-și urmeze sufletul cu aripile largi deschise iar arta lor, în primul rând, este pentru ființa lor și apoi pentru iubitorii de arte”, sunt cuvintele prin care prof. Ecaterina Tudor invită publicul să vadă lucrările copiilor talentați ai Reșiței.

afis expozitie resita muzeul banatului montan

Expozitia de la Reșița este programată la Muzeul Banatului Montan

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/