Mehedințenii sunt primii la salvat vieți! Cărășenii, pe locul doi

1000x100

Etapa Interjudețeană a Concursului Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență și-a aflat câștigătorii. Acțiunea s-a desfășurat pe Stadionul Municipal din cartierul Teiuș al municipiului Caransebeș. O echipă din Caraș-Severin a obținut locul II în clasamentul general.

Pe lângă echipele reprezentative ale județului Caraș-Severin, cea din Bocșa și una privată – TMK Reșița, au participat 12 echipe din județele Mehedinți, Olt, Gorj, Dolj, Vâlcea, Hunedoara. Câștigătoarea de la SVSU și de la SPSU vor reprezenta zona la etapa națională. Toate au concurat la cele trei probe, pista cu obstacole la 100 de metri, ștafeta de 4×100 și realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă, după cum ne-a precizat comandantul ISU „Semenic”, colonel Cristinel Coneru.

În fruntea clasamentului general se află echipa ce reprezintă județul Mehedinți – localitatea Bâcleș – cu 119,71 puncte, care s-a calificat la concursul național. Pe locul a doilea se situează echipa din Caraș-Severin – localitatea Bocșa, iar pe trei, echipa din județul Olt – localitatea Stoicănești.

La festivitatea de deschiderea au luat parte atât președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, cât și primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean. Câștigătorii au primit din partea organizatorilor diplome și medalii.