Mehedințenii sunt primii la salvat vieți! Cărășenii, pe locul doi

banner publicitar
1000x100 resita 02
promovare online Timisoara Casa Auto

Etapa Interjudețeană a Concursului Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență și-a aflat câștigătorii. Acțiunea s-a desfășurat pe Stadionul Municipal din cartierul Teiuș al municipiului Caransebeș. O echipă din Caraș-Severin a obținut locul II în clasamentul general.

Pe lângă echipele reprezentative ale județului Caraș-Severin, cea din Bocșa și una privată – TMK Reșița, au participat 12 echipe din județele Mehedinți, Olt, Gorj, Dolj, Vâlcea, Hunedoara. Câștigătoarea de la SVSU și de la SPSU vor reprezenta zona la etapa națională. Toate au concurat la cele trei probe, pista cu obstacole la 100 de metri, ștafeta de 4×100 și realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă, după cum ne-a precizat comandantul ISU „Semenic”, colonel Cristinel Coneru.

În fruntea clasamentului general se află echipa ce reprezintă județul Mehedinți – localitatea Bâcleș – cu 119,71 puncte, care s-a calificat la concursul național. Pe locul a doilea se situează echipa din Caraș-Severin – localitatea Bocșa, iar pe trei, echipa din județul Olt – localitatea Stoicănești.

publicitate ziar expresb 1000x100
publicitate ziar expresb 1000x100
publicitate tmc 640
promovare banner maxagro
1000x200 dacus 02

La festivitatea de deschiderea au luat parte atât președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, cât și primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean. Câștigătorii au primit din partea organizatorilor diplome și medalii.

publicitate si promovare online banner maxagro
publicitate tmc 640
publicitate Timisoara banner maxagro