Medic ginecolog prins în flagrant cu șpagă! [VIDEO]

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție au prins astăzi în flagrant un medic la scurt timp după ce a primit suma de 450 lei, cu titlu de mită pentru condiționarea unui act medical!

Ofițerii anticorupție din Timiș au fost sesizați în urmă cu două zile, la linia verde anticorupție a Direcției Generale Anticorupție – 0800.806.806, despre faptul că un medic ginecolog de la un spital din Timișoara a pretins suma de 350-400 lei în scopul efectuării unei întreruperi de sarcină soției sale.

„Apelul a fost direcționat structurii de profil pentru soluționare, fiind înregistrat denunț la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, în baza căruia echipa operativă alcătuită din ofițeri DGA și procurorul de caz au realizat, în dimineața acestei zile, prinderea în flagrant a medicului în cauză, după ce a primit, cu titlu de mită, suma de 450 lei. Faţă de persoana în cauză a fost începută urmărirea penală pentru comiterea infracţiunii de luare de mită, cercetările fiind continuate cu inculpata în stare de libertate”, ne-a informat Direcţia Generală Anticorupţie.