Meciul Rufă – Primăria Reșița se mută la Timișoara!

Continuă războiul deschis dintre finanțatorul echipei de fotbal Metalul Reșița și administrația locală reșițeană. Sătul de deciziile justiției reșițene, Cătălin Rufă e decis să mute procesul la Timișoara, pentru a-și recupera banii din contractul de asociere cu Primăria Reșița.

„Întâmpinăm mari probleme cu judecătorii din Caraș-Severin, care probabil sunt subiectivi, și atunci urmează mergem la apel la Timișoara. Ne-au respins anumite cereri, acțiunile depuse de noi, urmează să mergem la Timișoara, că n-o să ne lăsăm acum intimidați de prieteniile dintre unii și alții de acolo. Ne vom lupta pentru acei bani până la ultima cale de apel posibilă. Noi am cerut doar banii pe care trebuia să-i primim conform contractului. Acest contract se derulează în continuare. E o acțiune de vreo 16 miliarde, alta de vreo 15 și urmează încă una de șase miliarde. Sunt doar acțiuni acestea, depinde și ce spune judecătorul. Dar, repet, n-avem nicio speranță la Judecătoria Caraș-Severin. Speranțele se leagă de apelul de la Timișoara”, a spus Cătălin Rufă.

Momentan, Metalul Reșița se află în insolvență și își dispută meciurile de pe teren propriu la Ghermănești. Cătălin Rufă spune că nu are de gând să schimbe denumirea echipei, iar dacă și-ar primi banii cuveniți, Metalul ar ieși total din insolvență și ar putea ataca chiar promovarea în prima ligă!