Meciul România-Belgia se vede în centrul Reșiței

afisul transmisiei live a meciului romania-belgia
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Cu o victorie astăzi, tricolorii își asigură prezența în optimi la Euro 2024. Pentru asta, au nevoie de susținerea suporterilor.

Victoria confortabilă obținută în prima etapă în fața Ucrainei așează naționala noastră pe primul loc într-o grupă în care totul este posibil. Asta deoarece ai noștri au trei puncte cu un singur meci jucat în vreme ce Ucraina și Slovacia ocupă locurile II, respectiv III, tot cu câte trei puncte însă după două meciuri. Departajarea între cele trei se face la golaveraj iar meciul de astăzi, dintre România și Belgia, poate limpezi apele sau le poate tulbura și mai tare.

Cu încă o victorie, România face pasul spre optimi. Belgia însă vine rănită după primul meci, pe care l-a pierdut dramatic după ce a marcat de două ori ambele reușite fiind anulate pe motiv de off-side. Așadar, un adversar flămând de puncte, aflat pe locul 3 în clasamentul FIFA, acolo unde România ocupă poziția 47. Belgia vrea și ea victoria astăzi pentru a păstra șanse de calificare în optimi.

Stiri Timisoara si Resita; Pensiunea Dimitrios dacus 05 iulie 2024

Meciul programat astăzi la ora 22:00 se anunță unul de care pe care. România se menține pe primul loc și în caz de egalitate, ba chiar poate rămâne lider în grupă și dacă pierde la limită. În acest caz însă, toate echipele ar acumula trei puncte într-o grupă care ar păstra suspansul până la ultimul fluier și din care oricine va putea să meargă mai departe sau să plece acasă. Pentru că, în optimi se califică primele două locuri din fiecare grupă și cele mai bune patru locuri 3.

Pentru că România poate face din nou istorie și pentru că România-Belgia se anunță un duel pe muchie de cuțit, meciul se vede pe un ecran gigant în centrul Reșiței. Suporterii sunt invitați să susțină națională lui Edi Iordănescu în cadrul unui eveniment intitulat „Români, e timpul nostru!”, organizat de Casa de Cultură Studențească și Asociația NevoParodimos. De la distanță, însă cu sufletele aproape, cu toții putem transmite energia noastră lui Stanciu, Coman, Drăguș, Marin, Bancu și ceilalți. Pentru că… e timpul nostru. Hai România!

stiri Timisoara si Resita Stiri si Publicitate din Timisoara CCE 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/