UPDATE. Meci de fotbal cu o legendă! Helmuth Duckadam, la Moldova Nouă!

A făcut istorie în fotbalul românesc, performanța sa fiind notată în Cartea Recordurilor. Supranumit pe bună dreptate „eroul de la Sevilla”, Helmuth Duckadam intră pe teren, în această seară, la Moldova Nouă!

O legendă a fotbalului românesc și a sportului, în general, a ajuns în Clisura Dunării. Ba mai mult, în această seară, cei care au trăit cu sufletul la gură finala Cupei Campionilor Europeni din 1986 de la Sevilla, dar și cei care doar au auzit despre meciul istoric dintre Steaua București și FC Barcelona, vor avea ocazia să îl vadă pe eroul Helmuth Duckadam.

Portarul care a apărat toate cele 4 lovituri de departajare pe Stadionul Ramon Sanchez Pizjuan va fi prezent, în această seară, pe stadionul sintetic al Liceului Tehnologic „Clisura Dunării” din Moldova Nouă.

„A acceptat invitația mea de a organiza un meci de fotbal sâmbăta, ora 21.00, pe terenul sintetic din curtea Liceului și vă aștept să fiți spectatori la acest meci demonstrativ dedicat în primul rând dumneavoastră, fanilor fotbalului. Alături de Helmuth Duckadam vor participa fostele glorii locale sau apropiați ai acestui minunat sport”, este mesajul primarului Adrian Torma.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

UPDATE, ora 12.50

În urmă cu doar câteva minute, primarul Adrian Torma a anunțat că întâlnirea pe terenul sintetic va avea loc la ora 20.00, cu o oră mai devreme decât se anunțase inițial.

tmc 640