Măsuri pentru turiștii care ajung în Timișoara cu trenul, la TM2023

La Gara de Nord din Timișoara a fost amenajat un traseu marcat cu indicatoare de orientare pentru călători. Măsura a fost luată în contextul în care orașul va primi turiști într-un număr mai mare decât până acum, persoane așteptate să participe la evenimentele găzduite de Capitala Europeană a Culturii. 

Cum Gara de Nord se află, în acest moment, în plin șantier de reabilitare și modernizare, constructorul a amenajat un traseu marcat cu indicatoare de orientare, care asigură deplasarea în condiții de siguranță a călătorilor.

„Pentru fluidizarea și informarea turiștilor care vin cu trenul pentru a participa la evenimentul Timișoara Capitala Europeană a Culturii 2023, vă informăm că în stația CF Timișoara Nord se difuzează un anunț cu informații referitoare la existența unor standuri cu pliante – la peronul liniei 1 și în holul central al caselor de bilete – privind programul manifestărilor artistice și harta orașului.”, au transmit reprezentanții CFR, la solicitarea expressdebanat.ro.

Totodată, personalul operativ al Stației CF Timișoara Nord va fi instruit pentru a putea răspunde solicitărilor publicului călător, cu privire la evenimentele TM2023, au mai transmis reprezentanții CFR.

Autoritățile se așteaptă ca în anul Capitalei, Timișoara să primească, în total, peste jumătate de milion de turiști, dar și mai mulți vizitatori.