Mașină răsturnată într-o râpă pe drumul care duce spre Muntele Mic

accident isu

Un grav accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe DJ 608 A, între localitatea Borlova și Muntele Mic, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat într-o râpă de 5 – 10 metri.

Zeci de salvatori se află în prezent la fața locului pentru extragerea victimei. Intervin echipaje din cadrul Detașamentul de Pompieri Caransebeș și din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță. A fost solicitat, de asemenea, și elicopterul SMURD. Momentan, potrivit reprezentanților ISU „Semenic”, nu se cunoaște dacă în autoturism se aflau și alte persoane.

accident isu 2

UPDATE ora 15.10

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin precizează că, la volanul autoturismului răsturnat astăzi în jurul prânzului într-o râpă de pe DJ 608 A, se afla un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Borlova. Acesta se întorcea spre casă de pe munte și era singur în mașină.

Din primele cercetări s-a stabilit că, în timp ce un tânăr de 19 ani, din Borlova, conducea un autoturism din direcția stațiunea Muntele Mic către Borlova, într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul direcției de mers, răsturnându-se cu autoturismul în albia pârâului și rămânând încarcerat în autovehicul, sub apă. Conducătorul auto  se afla singur în autoturism. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”, transmite IPJ Caraș-Severin.

FOTO: ISU „Semenic”