VIDEO/UPDATE Mascații scormonesc în tot județul după alcool și tutun sârbesc! Opt persoane au fost reținute

La această oră, poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor şi investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție desfăşoară 11 percheziţii, la suspecţi de contrabandă cu alcool şi  ţigări cu timbru de Serbia.

UPDATE ORA 14.00

În urma acțiunii de astăzi, polițiștii au ridicat 2.320 de ţigarete netimbrate, de provenienţă duty-free şi Serbia, dar şi documente ce conţineau consemnări referitoare la achiziţionarea şi comercializarea unor astfel de produse. În urma activităţilor au fost conduse la sediul poliţiei un număr de opt persoane ce sunt cercetate în cadrul unor dosare penale pentru comiterea infracţiunii de contrabandă. Prejudiciul total urmează a fi stabilit ulterior de către organele vamale.

UPDATE ORA 11.00

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor şi Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Caraş-Severin desfăşoară astăzi, 28 februarie, 10 percheziţii în judeţul Caraş-Severin şi una în judeţul Timiş, la persoane suspectate de contrabandă cu alcool şi ţigări de provenienţă Serbia.

„Una dintre percheziţii se desfăşoară la o societate comercială şi două asupra unor autoturisme. Acţiunea vizează identificarea unor mijloace de probă, cum ar fi documente sau produse accizabile”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Revenim cu amănunte!