UPDATE Mascații au descins în 11 locații din Moldova-Nouă

Cu noaptea-n cap, polițiștii din Clisura Dunării au descins în mai multe locații din zonă. Surse neoficiale susțin faptul că acțiunea Poliției locale din Moldova-Nouă ar viza anumite acțiuni de violență ale interlopilor din zonă. Polițiștii nu oferă deocamdată detalii despre acțiunea lor.

UPDATE ORA 11.30 – Gruparea Răulea a cumpărat câteva sute de voturi în campania electorală. Poliția din oraș îl monitorizează de multă vreme pe interlop, care, se pare că ar fi mult mai periculos decât Remus Mogoșanu, care a semănat teroare în rândul locuitorilor din Berzasca. Mai mult decât atât, Valeriu Răulea ar controla etnicii romi din Moldova-Nouă. Acesta îi înspăimântă pe locuitori, iar acum 6 ani a violat o polițistă de frontieră. Ca să scape de condamnări, Valeriu Răulea s-ar fi internat la psihiatrie.

UPDATE 09.15 – “În acest moment au loc 11 descinderi: nouă la Moldova-Nouă și una la Oravița”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin. Așa cum Express de Banat a scris la orele dimineții, decinderile vizează comiterea mai multor infracțiuni cu violență.

UPDATE ORA 09.00

Polițiștii din Moldova-Nouă au descins de dimineață în mai multe locații din orașul lor, dar și din Oravița. Zona este renumită pentru interlopii periculoși, care au lovit în trecut chiar și oamenii legii! În plus, în aceleași locații, polițiștii au găsit în casele celor care fac legea cu pumnul mai multe arme, deosebit de periculoase.

Două dintre cazurile de violență extremă manifestate în Clisura Dunării sunt Remus Mogoșan, care a instaurat teroare în rândul locuitorilor din Berzasca, și Avram Slavco, cel care a lovit cu tupeu un polițist.

Revenim cu amănunte!