Mascații au dat năvală peste hoții de energie electrică din Reșița!

26 de persoane vor fi duse la audieri în urma perchezițiilor din această dimineață, derulate la mai mulți cetățeni suspectați că s-au branșat ilegal la rețeaua de energie electrică.

Perchezițiile domiciliare au loc în zona Mociur, acolo unde au tot existat probleme de-a lungul anilor cu cetățeni care s-au branșat la rețeaua electrică fără autorizație. Descinderile au fost puse în aplicare de Poliția Municipiului Reșița, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

26 de persoane vor fi duse la audieri în dosarul penal deschis ca urmare a mai multor plângeri penale făcute de furnizorul de energie electrică.

„În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine, în scopul racordării directe la rețeaua de energie electrică sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”, spun polițiștii.

La percheziții participă polițiști din cadrul I.P.J. Caraș-Severin, luptători S.A.S., jandarmi din cadrul I.J.J. Caraș-Severin și Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara, precum și polițiști locali din Poliția Locală Reșița.